Kuvert C5

billiga kuvertOavsett om du är student, arbetar eller är pensionär har du emellanåt behov av ett c5 kuvert. Studenten har nytta av dem för att skicka iväg sin ansökan eller snarare ansökningar och senare vid kommunikation med csn och vid letandet efter student boende. Eftersom institutioner ofta använder sig av kuvert c5 format kan det vara passande att använda det formatet till svarspost så behöver man inte riskera att vika posten allt för många gånger och riskera att svarsposten kommer fram i svårläsligt skick. Detta är särskilt viktigt att tänka på då många formulär avläses digitalt.

Andra saker att tänka på när man skickar iväg ett c5 kuvert är hur mottagaren öppnar det. De allra flesta sprättar upp den övre kanten av kuvertet därför är det viktigt att avsändaren placerar sitt brev med vecket nedåt så att brevet inte går i två stycken. En del öppnar sina kuvert genom att riva upp en av kortsidorna, då är de på den säkra sidan vad gäller att få ett tudelat brev i slutänden. Oavsett den teknik olika personer har för att öppna brev så är kuvertet en engångsprodukt och därför är det bra med kuvert i rätt som tillexempel c5.