Bubbelpåsar för privatpersoner

bubbelpåsarBubbelpåsar är användbara för alla personer. Man vet aldrig när man kan behöva skicka något med posten som man är rädd ska gå sönder påvägen till mottagaren. Det kan handla om allt från usb-minnen till en inramad bild. Privatpersoner kan hitta bubbelpåsar att köpa på många olika ställen. Bubbelpåsar finns ofta på stormarknader eller i bokaffärer. Oftast så finns de till paketpris med ca 10 stycken bubbelpåsar i varje paket. Bubbelpåsar är praktiska om man vill skicka något mer än ett brev men samtidigt inte något stort. I bubbelpåsar kan du skicka någorlunda platta saker, till exempel om du vill skicka en film till en släkting som bor långt bort på ert nyfödda barn, då är bubbelpåsar perfekta för detta ändamål. Filmen ligger skyddad under färden tack vare bubbelfolien på insidan. Dessutom är bubbelpåsar väldigt lätta eftersom bubblorna på bubbelfolien bara innehåller vanlig luft. Därför kommer frakten att bli billig då du slipper betala extra bara för att själva paketet du ska skicka dina grejer i väger också. Det är dyrt att skicka saker utomlands och det blir bara ett plus om du kan skicka sakerna med bubbelpåsar. De skyddar och frakten kommer att bli billigare.