Plastfickor är inte gammaldags!

plastfickorIdag använder sig de flesta av laptops där de förvarar alla sina papper. Visst är det smidigt men det är samtidigt väldigt tungt och jobbigt för ryggen. De flesta tycker att plastfickor är gammaldags men så är det inte alls. Plastfickor är inte gammaldags utan snarare ett väldigt smidigt sätt att förvara och skydda viktiga papper som man måste ha med sig. Det är mycket smidigare att ha med sig en plastficka med en pappersbunt i än att konka runt på en dator med sladdar, hårddiskar och grejer till. Plastfickor är inte gammaldags och bör inte ersättas helt utav elektroniska alternativ. I dagens samhälle ersätter vi alldeles för mycket grejer med datorerna. Tänk sen när datorn kraschar och alla ens filer är försvunna. Det händer inte om man har sina papper utskrivna. Nu tänker nog många att om man har papper utskrivna så försvinner de ju bara istället, men nej så är det inte heller för där kommer plastfickor är inte gammaldags in i bilden eftersom plastfickor håller alla papper på plats. Då slipper man tappa bort dem och slipper förlora allt ifall datorn skulle gå sönder vilket ju faktiskt händer ganska ofta. Plastfickor är inte gammaldags helt enkelt, inte det minsta.